Bellabaci alipainehieronta

Bellabaci hoitomenetelmä on yhdistelmä klassista hierontaa, lymfahierontaa ja aromaterapiaa. Bellabaci- hoito on imukuppihierontaa, jossa siihen kehitetyillä hoitoöljyillä ja -emulsioilla on oma osuutensa hoidon vaikutuksissa. Hoito voi tuntua klassista hierontaa kevyemmältä, mutta alipaineen vaikutuksesta hoidolla päästään vaikuttamaan syvemmälle lihaksiin ja hoidon jälkeen olo on vähintäänkin yhtä rento, kuin perinteisen hieronnan jälkeen.

Kuivakuppaus on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jolla on todettu olevan merkittävää vaikutusta verenkierron ja lymfanestekierron parantamiseen, selluliitin vähentämiseen, ryppyihin, kipuihin ja särkyihin. Kuivakuppauksessa ei tehdä haavoja, eli se on veretöntä ja suhteellisen kivutonta paitsi reisien sisäosassa, jossa usein on selluliittikertymää enemmän. Kyseessä on ns. liukukuppaus, jossa kuppauskuppia liu’utetaan rasvatulla/öljytyllä iholla. Joskus käsittely voi aiheuttaa ihon punotusta, mustelmia ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät parissa päivässä. Hoidettaessa vatsan ja reisien kosmeettista selluliittia, hieronta kiihdyttää verenkiertoa ja imunestekiertoa tasoittaen ihoa. Hoito auttaa myös rasvankeräytymien vähentämisessä.

Kuivakuppauksessa on hyvä noudattaa lymfahieronnan periaatteita koska hoito vilkastuttaa lymfa-aineenvaihduntaa. Kuivakuppaushieronta elvyttää verenkiertoa ja aineiden vaihtumista kaikkialla kehossa. Tehokas imu häivyttää nopeasti kudokseen kertyneen kuona-aineen ja pääset eroon rasituksen aiheuttamasta lihaskireydestä ja kivusta. Kasvojen aluetta hoidettaessa, alipaine stimuloi ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja kiinteytensä. Kehon eri alueille on omat erikokoiset hoitokuppinsa, joiden avulla voidaan säädellä keholla tuntuvan imun voimakkuutta.

Bellabaci- tuotesarjasta löytyy myös kotihoitotuotteita.