Kestovärjäykset

Teemme MyMatildassa yksittäisinä hoitoina ripsien kestovärjäyksiä, kulmien kestovärjäyksiä ja em. värjäyksiä lashliftin ja / tai kulmien laminoinnin yhteydessä, jolloin ne kuuluvat hoidon hintaan. Kestovärjäys suoritetaan siihen tarkoitetulla asiakkaan valitsemalla värisävyllä ja väri säilyy luonnonkarvassa useita viikkoja alkaen vähitellen haalistua pesujen ja karvankasvun vaikutuksesta.

Ripsien- ja kulmien kestovärikäsittelyllä sekä kulmien muotoilulla saat näyttävyyttä silmiisi ja ryhtiä katseeseesi nopeasti. Näin voit helpottaa jokapäiväistä arkeasi huomattavasti.
Kulmakarvojen oikea muoto kohottaa ilmettä ja antaa raamit silmämeikille. On sanottu, että kulmien muotoilu on nopein kasvojenkohotus – hymyn jälkeen! 

Ripsi uudistuu noin 6 viikkoa ja siinä oleva väri kasvaa ripsien uudistumisen myötä pois. Ripsiväriä voi käyttää normaalisti. Ripsissä ja kulmakarvoissa väri pysyy noin 3-4 viikkoa – rasvainen iho, öljymäiset ihonhoitotuotteet ja aurinko saattavat nopeuttaa värien haalistumista. Ripset/kulmat voidaan värjätä heti uudestaan, kun väri on kulunut pois. MyMatilda hoitola käyttää värjäämiseen Refectocil -merkkisiä kestovärejä.