Koulutus

MyMatilda järjestää erilaisia koulutuksia liittyen hoitolapalveluihin. Lisäksi MyMatildasta voi tiedustella kauneus- ja hyvinvointialan harjoittelupaikkoja.

Ripsienpidennyskoulutus

Klassinen + volyymitekniikka 850€ (sis. alv) yhdistelmäkoulutus

Koulutus sisältää 4 + 2 tuntia teoriaopetusta, sekä tekniikkaharjoitusta kolmena eri päivänä, sekä lisäksi kattavan aloituspaketin, joka sisältää kaikki ripsienteossa tarvittavat tarvikkeet. Saat kouluttajalta heti ensimmäisellä teoriatunnilla ohjeet mistä voit jatkossa tilata ripsityössä tarvittavia välineitä ja tarvikkeita. Kolme ensimmäistä asiakastyötä (kahdet uudet pidennykset + yksi huolto) tehdään kouluttajan läsnäollessa, jolloin kouluttaja varmistaa töiden laadun. Harjoitusasiakkaan ripsiä harjoittelija tekee ensimmäisen 2 tuntia, jonka jälkeen kouluttaja viimeistelee tarvittaessa asiakakan ripset (max 30 min.), jolloin harjoitusasiakkaan kokonaisajaksi tulee maksimissaan 2,5 tuntia. Tällä varmistetaan asiakkaan mukava hoitokokemus ja ettei työskentelyaika muodostu harjoittelijan tai asiakkaan kannalta liian pitkäksi.

Pidennystyö on ensimmäisille asiakkaille maksuton. Ensimmäisten harjoitustöiden jälkeen voi alkaa tekemään omassa työtilassa harjoitustöitä harjoittelijahinnalla. Koulutuksesta annetaan todistus, kun näyttökoe on suoritettu hyväksytysti. Näyttökoe sovitaan suoritettavaksi harjoitteluajan jälkeen. Harjoitteluaikana opiskelija harjoittelee itsenäisesti ripsien tekoa ensin harjoituspäällä ja sen jälkeen omilla harjoitusasiakkaillaan.

Koulutus voidaan järjestää joustavasti sovittavana ajankohtana ja kerralla koulutukseen mahtuu kaksi oppilasta. Mikäli harjoittelijalla ei ole mahdollisuutta harjoitella omassa työtilassa ergonomisesti ripsitöitä, voidaan sopia harjoitustöiden tekemisestä erillistä maksua vastaan MyMatildan hoitolatiloissa. Koulutuksen aikana ja jälkeen on mahdollista saada etätukea MyMatildan Facebookin koulutusryhmästä, jonne on koottu kirjallista oppimateriaalia sekä opetusvideoita. 

 Koulutus voidaan sopia joustavasti aikataulujesi mukaan ja voit ehdottaa aloitusajankohtaa. Koulutusta on mahdollista järjestää myös viikonloppuisin.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella koulutukseen! 

Ripsienpidennys pienryhmäkoulutus 3-5 hlöä

750€ / hlö (ryhmän vähimmäiskoko 3 hlöä)

Koulutus on tarkoitettu esim. kosmetologiopiskelijoille, jotka haluavat erikoistua ammattilaistason ripsiteknikoksi kosmeologin työn ohessa, Koska ripsityöskentely vaatii paljon harjoitusta, jotta tullaan ammattitaitoiseksi ja laatutietoiseksi tekijäksi, pelkkä lyhyt tekniikkakurssi osana muuta koulutusta ei ole riittävä. Pienryhmäkoulutuksessa teoriat käydään ryhmänä ja ensimmäiset asiakasharjoitukset voidaan toteuttaa esim. parityöskentelynä ohjatusti. Ryhmä jatkaa itsenäistä harjoittelua omilla harjoitusasiakkaillaan omassa harjoitustilassa, tai sovitusti MyMatildan tiloja hyödyntäen hoitolan asiakaskunnasta tulevilla harjoitusasiakkailla. 

Pienryhmässä opiskellessa käydään sama koulutussisältö, kuin yksilönäkin, mutta etuna on hieman edullisempi hinta. Teoriaosuudet, sekä ensimmäiset asiakasharjoittelutyöt tulee käydä ryhmässä yhteisesti sovittuna aikana, muutoin harjoitteluaikataulu on sovittavissa joustavasti ja yksilöllisesti. 

Kun ryhmä on kasassa, voitte ottaa yhteyttä ja ilmoittautua ryhmäopetukseen! Koulutusmaksun voi halutessa maksaa 1-3 erässä, joista ensimmäisen erän on oltava maksettuna ennen opetuksen alkamista.