Koulutus

MyMatilda järjestää erilaisia koulutuksia liittyen hoitolapalveluihin. Lisäksi MyMatildasta voi tiedustella kauneus- ja hyvinvointialan harjoittelupaikkoja.

Ripsipidennyskoulutus

Klassinen + volyymitekniikka 850€ (sis. alv)

Koulutus sisältää 4 + 2 tuntia teoriaopetusta, sekä tekniikkaharjoitusta kolmena eri päivänä, sekä lisäksi kattavan aloituspaketin, joka sisältää kaikki ripsienteossa tarvittavat tarvikkeet. Saat kouluttajalta heti ensimmäisellä teoriatunnilla ohjeet mistä voit jatkossa tilata ripsityössä tarvittavia välineitä ja tarvikkeita. Kolme ensimmäistä asiakastyötä (kahdet uudet pidennykset + yksi huolto) tehdään kouluttajan läsnäollessa, jolloin kouluttaja varmistaa töiden laadun. Harjoitusasiakkaan ripsiä harjoittelija tekee ensimmäisen 2 tuntia, jonka jälkeen kouluttaja viimeistelee tarvittaessa asiakakan ripset (max 30 min.), jolloin harjoitusasiakkaan kokonaisajaksi tulee maksimissaan 2,5 tuntia. Tällä varmistetaan asiakkaan mukava hoitokokemus ja ettei työskentelyaika muodostu harjoittelijan tai asiakkaan kannalta liian pitkäksi.

Pidennystyö on ensimmäisille asiakkaille maksuton. Ensimmäisten harjoitustöiden jälkeen voi alkaa tekemään omassa työtilassa harjoitustöitä harjoittelijahinnalla. Koulutuksesta annetaan todistus, kun näyttökoe on suoritettu hyväksytysti. Näyttökoe sovitaan suoritettavaksi harjoitteluajan jälkeen. Harjoitteluaikana opiskelija harjoittelee itsenäisesti ripsien tekoa ensin harjoituspäällä ja sen jälkeen omilla harjoitusasiakkaillaan.

Koulutus voidaan järjestää joustavasti sovittavana ajankohtana ja kerralla koulutukseen mahtuu kaksi oppilasta. Mikäli harjoittelijalla ei ole mahdollisuutta harjoitella omassa työtilassa ergonomisesti ripsitöitä, voidaan sopia harjoitustöiden tekemisestä erillistä maksua vastaan MyMatildan hoitolatiloissa. Koulutuksen aikana ja jälkeen on mahdollista saada etätukea MyMatildan Facebookin koulutusryhmästä, jonne on koottu kirjallista oppimateriaalia sekä opetusvideoita. 

 Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!

Aarrekarttatyöpaja

3 tuntia 70€ / hlö (ryhmän vähimmäiskoko 3 hlöä)

Työpajassa opetellaan tekemään unelmista totta! Työpajaan kootaan pieni ryhmä, jossa käydään läpi aarrekartta-idea ja lähdetään työstämään omaa aarrekarttaa. Aarrekartan avulla hahmotellaan omia päämääriä ja unelmia ja opetellaan metodit omien energioiden suuntaamiseksi kohti toteutuneita ajatuksia tulevasta.

Aarrekartta on luovan visualisoinnin menetelmä, joka perustuu siihen ajatukseen, että se, mihin uskomme ja mitä tavoittelemme, toteutuu. Aarrekartan tekeminen on prosessi, jossa ihmisellä on mahdollisuus oppia oivaltamaan se, kuka hän oikeastaan onkaan ja mitä hän todellisuudessa elämältään tahtoo. Ihminen itse luo omat mahdollisuutensa ja huomisen hyvän elämän. Aarrekartan salaisuus on siinä, että se valmistaa meitä henkisesti muutokseen ja tekee meidät avoimemmiksi ratkaisujen löytämiselle. Pähkinänkuoressa aarrekarttamenetelmä on seuraavanlainen: Tiedosta mitä todellisuudessa haluat (ja mitä sinulla jo on), luo toiveestasi mielikuva tai kuva, käytä kuvaa ja odota, että toiveesi toteutuu ja ota vastaan toteutunut toiveesi.

Aarrekartan avulla sinulla on mahdollisuus toteuttaa toiveesi. Se on yksinkertainen, tehokas ja hauska tapa saada se, mistä haaveilet. Aarrekarttapaja on hyvä ohjelmanumero vaikkapa polttariseurueelle hoitolahoitojen lomassa ja siitä jää morsiamelle ihana muisto samalla, kun aarrekartta toimii hänen seuraavan vuoden ’tiekarttanaan’!

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!

Ravintoneuvonta, ketogeeninen ruokavalio

Aloituskäynti (1,5h) 80€

sisältää ketogeenisen ruokavalion aloittamisen suunnittelun, kirjallisia ohjeita, aloitusmittaukset, tavoitteiden laatimisen ja toteuttamisen askelmerkit. Yksilölliset makroravinnesuositukset. Mittausten opettaminen, applikaatioiden käytön opetus tarvittaessa.

Seurantakäynti ketogeenisen ruokavalion aloittamisen jälkeen (1h) 65€

Makroravinteiden saannin tarkistus, tavoitteiden eteneminen ja tarvittaessa ravintoainesaannin korjaussuunnitelma, mittojen tarkistus. Kysymysten läpikäyminen ja kirjallisia jatko-ohjeita.

Mentaalivalmennus toimintamallien muuttamisen avuksi (1h) 65€

Sisältää syvärentoutuksessa tapahtuvan mentaalisen työskentelyn, joka helpottaa tavoitteisiin pääsemistä. Käymme yhdessä läpi tavoitteet, jonka jälkeen keho ja mieli rentoutetaan, samalla korvaten vanhoja uskomuksia ja ajatuskaavoja uusilla ja toivotuilla ajatuksilla. Tätä mentaaliharjoitusta voidaan käyttää apuna esim. elämäntapamuutoksen läpiviemisessä, laihdutuksessa, ja ei-toivotuista tavoista tai käytösmalleista eroonpääsemisessä.

Elämäntaitovalmennus – Life coaching- harjoitusvalmennukset alkavat syksyllä 2021

jolloin aikoja avataan harjoittelijan palvelut- valikkoon e-ajanvaraukseen! Kati Hoffström tekee Life coach Academyssä opiskeluaikanaan vuoden 2021-22 ajan asiakasharjoituksia harjoittelijahinnalla ja tarvitsee asiakkaaksi elämäntaitovalmennukseen haluavia. Tiedustelut sähköpostitse info@mymatilda.fi