Sokerointi

Suomalainen Scandinavian Skin Candy on ammattilaisille kehitetty karvanpoistobrändi, jonka patentoiduille Xylitolia sisältäville massoille on myönnetty myös avainlipputunnus. Skin Candyllä poistetaan ihokarvoja luonnollisesti ja turvallisesti, kaikilta ihon alueilta. Xylitoli tekee karvanpoistosta tehokkaan, ihoa kosteuttavan ja hygienisemmän. Luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa.

Sokeri, varsinkin Skin Candyn xylitolia sisältävä massa, auttaa estämään tulehduksia ja samalla nopeuttaa ihon parantumista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eikä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla, joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa. Sarjahoitona sokerointi hillitsee karvankasvua  ja muuttaa karvan koostumusta pehmeämmäksi. Sheivaamista kannattaa välttää juuri ennen sokerointiin tuloa, sillä karvanpoisto on tehokkaampaa, kun karva on hieman pidempi, lisäksi näin vältetään sheivaamisesta aiheutuvaa turhaa ihoärsytystä.

Candying kanta-asiakkaillemme tarjoamme sokerointisarjakortin, jolla saat joka viidennen sokeroinnin -50% ja lisäksi kaupanpäälle viidennellä kerralla kasvojen sokeroinnin! Skin Candy-tuotesarjaan kuuluvat lisäksi herkullisen tuoksuiset kosteusvoiteet, rauhoittava ruusuvesi sekä lash- ja browlift ammattilaistuotteet.

MyMatildan sokeroijat ovat koulutuksen käyneitä candying-ammattilaisia.