Jalkahoidot

Perusjalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, raspauksen, kynsinauhojen ja kynsien kunnostuksen, jalkahieronnan, sekä jalkojen ja säärien rasvauksen. Jalkahoidolle voi lisäpalveluina valita varpaankynsien lakkauksen geelilakalla ja säärikarvojen sokeroinnin. Lisäpalveluna perusjalkahoitoon voi ottaa myös kynsien ohennuksen kuivaporalla (ei sisälly perusjalkahoitoon, sillä ohennus vaatii useinkin vähintään puoli tuntia lisäaikaa).

Jalkahoito erityisongelma­jaloille

Mikäli perusjalkahoito ei riitä, vaan jaloissa on joitakin erityishoitoa vaatia ongelma-alueita, kuten useita syyliä ja /känsiä, haavaumia, varpaiden virheasentoja, jotka aiheuttavat iho-ongelmia tai kipua, tai kynsiongelmia varaa tämä aika. Jalkahoitoon sisältyy magnesiumjalkakylpy, kovettumien raspaus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys, kovettuma-ja kosteusvoiteet, ihon kunnon tarkastus, pienten haavaumien hoito ja jalkahieronta. Mahdollisen sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoitoon varataan erikseen lisäpalveluaika. Jalkahoidon ja hoitoarvion tekee jalkojenhoitoon perehtynyt sairaanhoitaja. Aika on hieman perushoitoa pidempi ja sisältää mahdollisesti erityisalueiden hoitoa ja jatkohoito-ohjeita. Syylien ja känsien hionta poralla tai veitsellä sisältyvät hintaan. Mahdollinen syylien jäädytys tai erityiset kevennysmateriaalit eivät sisälly hintaan, vaan ne veloitetaan erikseen, ellei asiakkaalla ole niitä itsellään valmiiksi hankittuna.

Tästä hoidosta ei saa Kela-korvausta, vaikka hoidon tekee sairaanhoitaja.

Ylellinen jalkahoito

2 tuntia kestävä hemmotteleva jalkahoito sisältää magnesiumjalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien raspauksen, kynsinauhahoidon, tehokosteusvoiteen, kynsien geelauksen led-kovetteisella geelilakalla, sekä jalkahieronnan. Lisäpalveluina voi varata ajan säärten sokeroinnille.