Kasvohoidot

Peruskasvohoito

Rentouttava ja ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito sisältää  tervetulohieronnan, alkupuhdistuksen,  kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteet. Peruskasvohoidoissa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Voit valita luomusarjan Phyt’s hoidon, tai Gerard’s tuotesarjan hoidon. Peruskasvohoitoon voidaan yhdistää myös kiinteyttävä Bellabaci alipainehieronta.  Uutuutena saamme pian uuden FaceBar-konseptin hoidot käyttöömme!

Bellabaci kasvohieronta

Bellabaci-hoitomenetelmä on yhdistelmä aromaterapiaa sekä lymfa-, syväkudos- ja klassista hierontaa. Imukuppien sisälle syntyvä alipaine lisää hoidon tehoa ja mahdollistaa hoitotuotteiden pääsyn syvemmälle kudoksiin. Bellabaci hoito rentouttaa ja tuntuu miellyttävälle. Bellabaci hoitomenetelmällä voidaan pienentää selluliittia, hoitaa kasvoja luonnollisesti ikääntymistä vastaan, sillä alipainehieronta stimuloi ihon omaa elastiini- ja kollageenituotantoa auttaen sitä säilyttämään kimmoisuuttaan.

Bemer infrapunahoito

Bemer-hoitoon voit tutustua tarkemmin myös täällä. Bemerin infrapunahoidolla voidaan auttaa ihon ongelma alueita korjautumaan nopeammin. Bemer- hoito nopeuttaa mikroverenkiertoa ja tuo kudoksiin sen myötä lisää happea poistaen sieltä kuona-aineita. Hyvä verenkierto on erityisen tärkeää mm. haava-alueilla, jotta iho pääsee korjaamaan syntyneitä vaurioita.

Ultraääni kasvohieronta

Ihon peruspuhdistuksen jälkeen kasvot hierotaan ultraäänilaitteella. Ultraääni ulottuu ihon pintakerrosta syvemmälle ja stimuloin kudoksissa luontaista elastiini- ja kollageenituotantoa auttaen sitä uudistumaan säilyttämään kimmoisuuttaan. Hieronnan jälkeen iholle levitetään seerumi ja kosteusvoide.