Rakennekynnet

Rakennekynsi tarkoittaa nimensä mukaisesti oman luonnonkynnen päälle siihen tarkoitetusta kovetetusta aineesta rakennettavaa pysyvää tekokynttä, joka lakataan asiakkaan valitsemalla kestovärillä. Väripinnan päälle laitetaan vielä lopputuloksen kiillottava päälligeelilakka. Rakennekynsiin voi halutessa laittaa koristeita erivärisistä glittereistä, timantteihin ja tarroihin. Koristeet laitetaan värigeelin ja päälligeelin väliin, jonka jälkeen niiden kovettuessa koristeet ovat kestäviä kiinnitykseltään.

Käytämme rakennekynsien teossa kynsituotemarkkinoiden uusinta tuotetta, polygeliä.

Polygel- kynsissä yhdistyy akryylin ja geelin parhaimmat ominaisuudet, mikä mahdollistaa ohuet ja kestävät kynnet.  MyMatildasta löytyy erittäin laaja skaala värilakkoja ja koristeita, sekä polygelien tekoon koulutetut ammattitaitoiset kynsiteknikot.

Polygelin edut

  • Vahva: Kestävämpi kuin perinteiset kovat geelit tai akryylit
  • Kevyt: Oman kynnen suojauksessa lopputulos on niin kevyt, että sen tuskin huomaa
  • Näyttävät: Soveltuu myös hyvin näyttävien ja pitkien kynsien rakentamiseen
  • Turvallinen: Perinteisiä akryylejä ja geelejä turvallisempi koostumus, ei akryylijauheen pölyä, ei akryylinesteen hajua
  • Helppo: Vaivattomampi kuin perinteiset akryylit tai geelit

Käytämme suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvia laadukkaista raaka-aineista valmistettuja Noname Cosmetics Powdergel – polygeelejä, jotka edustavat polygeelien parhaimmistoa huikealla laadulla.
Huoltoväliksi suosittelemme 3-4 viikkoa.

Rakennekynsien puhtaudesta on hyvä huolehtia harjaamalla kynnenalusia käsienpesun yhteydessä säännöllisesti. Muistathan, ettei rakennekynsiä voi koskaan lyhentää tavallisilla saksilla tai kynsisaksilla, sillä se rikkoo kovan pinnan ja murtaa osan tai koko lakkauksen irti. Mikäli sinun pitää lyhentää tai muotoilla rakennekynsiä, tulee se tehdä siihen tarkoitetulla jämäkällä kynsiviilalla. Saat uusien kynsien teon yhteydessä meiltä aina uuden hyvän kynsiviilan.